μαρία ηλιάκη ελβετία

Αν και απολαμβάνει τις ευτυχισμένες στιγμές στην Ελβετία με τον Στέλιο Μανουσάκη και την. Το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της απολαμβάνει η δημοφιλής παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά.


Maria Hliakh Zei Ton Apolyto Erwta Sthn Elbetia Znews

Περιπέτεια υγείας είχε η Μαρία Ηλιάκη στην Ελβετία.

μαρία ηλιάκη ελβετία. Το βίντεο στο Instagram. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη καθώς τη Δευτέρα 3105 έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στη Ζυρίχη και έτσι εκείνη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς. Τι της έχει λείψει πιο πολύ μετά τη γέννα της Συγκεκριμένα όπως είδαμε στο Instastoy της Μαρίας Ηλιάκη η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στην Ελβετία είναι 16 βαθμοί Κελσίου.

Δείτε την απολαυστική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τη βιώνει η Μαρία Ηλιάκη η οποία εδώ και λίγο καιρό κρατάει στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της τον πρώτο καρπό του ερωτά της. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετά το τέλος των διακοπών τους θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την βάπτιση της μικρής τους. Η Μαρία Ηλιάκη έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επιστέφει φέτος λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μαρίας Ηλιάκη στα μέσα του. Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια με τη σχέση τους να είναι στο μεγαλύτερο διάστημά της από απόσταση καθώς ο σύντροφός της ζει μόνιμα στην Ελβετία. Η παρουσιάστρια άλλωστε πέρασε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία.

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται συχνά καθημερινές της στιγμές με τους ακόλουθούς της. Αυτό θα πει στήριξη από τον άνθρωπό σου. Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελβετία μαζί με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Ένα νέο ευτυχισμένο κομμάτι ξεκίνησε στην ζωή της Μαρίας Ηλιάκη χτες αφού η αγαπημένη. Μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στο ταξίδι της στην Ελβετία βρισκόταν και η αδερφή του Στέλιου Μανουσάκη Αθηνάμε την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις. Στην τελευταία της ανάρτηση περιέγραψε το πώς ήταν η πρώτη προσπάθεια που έκανε να βγει για καφέ έχοντας μαζί της το νεογέννητο μωράκι.

Η Μαρία επιστρέφει Ελλάδα αλλά μας έδωσε μια γεύση Ελβετίας. Η Μαρία Ηλιάκη ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής. Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες όμως η Μαρία Ηλιάκη έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη και ζει την απόλυτη. Αν και η Μαρία τα τελευταία χρόνια είχε χωρίσει την ζωή της σε Ελλάδα και Ελβετία και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία χρόνια ζει στη Ζυρίχη αφού ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης ζει και εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος.

All posts tagged Μαρία Ηλιάκη ελβετία showbiz 2 μήνες ago. Η πρώτη φωτογραφία απο το μαιευτήριο. Θήλασε δημόσια την κόρη της στην Ελβετία Η παρουσιάστρια είναι η πιο τρυφερή μανούλα και λατρεύει την Κατερίνα της.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ερωτευμένη και. Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε στην κλινική στην οποία εργάζεται ο σύντροφός της. Η παρουσιάστρια ανέβασε δυο φωτογραφίες στο Instagram και ο σύντροφος της έσπευσε να απαντήσει και να.

Η ζωή στην Ελβετία. Την ζωή της ανάμεσα στην Ελβετία και την Ελλάδα έχει μοιράσει πια η Μαρία Ηλιάκη. Για ένα μεγάλο διάστημα διατηρούσαν σχέση εξ αποστάσεως καθώς εκείνος εργαζόταν στην Ελβετία και η Μαρία Ηλιάκη στην Αθήνα.

Είναι έξαλλη με τη διαμονή της στην Ελβετία και δεν φαντάζεσαι γιατί vids Τα stories της Μαρίας Ηλιάκη μας έκαναν να γελάσουμε. Η Μαρία Ηλιάκη στην Ελβετία Η mini περιπέτεια της υγείας της και το δημόσιο πείραγμα του Στέλιου Μανουσάκη. Μαζί της ο Στέλιος Μανουσάκης.

Τον τελευταίο καιρό η γνωστή παρουσιάστρια.


H Maria Hliakh Einai Erwteymenh Kai To Xairetai Sthn Elbetia


Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Prwtoxronia Sthn Elbetia Gia To Erwteymeno Zeygari Iciao


Maria Hliakh Einai E3allh Me Th Diamonh Ths Sthn Elbetia Kai Den Fantazesai Giati Vids To10 Gr


Maria Hliakh Mas 3enagei Sto Elbetiko Xwrioydaki Opoy Zei Znews


Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Celebrities Eidhseis Yupiii Gr


Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Prwtoxronia Sthn Elbetia H Tryferh Koinh Fwtografia Toys


Maria Hliakh Pantreythke Telika Kryfa Sthn Elbetia Marymary Gr


Maria Hliakh H Prwth Bolta Sthn Elbetia Me Th 16 Hmerwn Korh Ths Layout


Maria Hliakh Sthn Elbetia Me Ton Agaphmeno Ths Imommy


Maria Hliakh To Monterno Diamerisma Sthn Elbetia H Terastia Koyzina Kai H Agaphmenes Ths Gwnies


Maria Hliakh Ekdromh Sthn Notia Elbetia Mazi Me Ton Syntrofo Ths Stelio Manoysakh Freegossip Gr


Maria Hliakh To Monterno Diamerisma Sthn Elbetia H Terastia Koyzina Kai H Agaphmenes Ths Gwnies


Maria Hliakh To Monterno Diamerisma Sthn Elbetia H Terastia Koyzina Kai H Agaphmenes Ths Gwnies


Maria Hliakh H E3omologhsh Gia Ton 8hlasmo Ths Korhs Ths Se Dhmosio Xwro Sthn Elbetia


Maria Hliakh Erwteymenh Sthn Elbetia H Anarthsh Me Ton Syntrofo Ths Fthis Gr


H Maria Hliakh Einai Erwteymenh Kai To Xairetai Sthn Elbetia


Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Ayto Einai To Entypwsiako Kai Monterno Spiti Toys Sthn Elbetia Freegossip Gr


Maria Hliakh To Monterno Diamerisma Sthn Elbetia H Terastia Koyzina Kai H Agaphmenes Ths Gwnies


Maria Hliakh Pisw Sthn Elbetia Kai Sthn Agkalia Toy Syntrofoy Ths Fwtos

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "μαρία ηλιάκη ελβετία"

Post a Comment