εφκα τι ειναι

Μέσω της υπηρεσίας αυτής εμφανίζεται ο πίνακας χρεών του οφειλέτη. Ο ΕΦΚΑ αποτελεί μετεξέλιξη του ΙΚΑ και σε αυτόν εντάσσονται αυτοδίκαια οι υφιστάμενοι φορείς κύριας κοινωνικής ασφάλισης ενώ ο ΕΦΚΑ καθίσταται καθολικός διάδοχος αυτών.


E Efka Newsbeast

Τι ισχύει για τη διαδοχική ασφάλιση.

εφκα τι ειναι. Δικαιολογητικά για έκδοση αριθμού μητρώου ΙΚΑ ΕΦΚΑ Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. Τι είναι ο ΕΦΚΑ. Στην ιστοσελίδα wwwefkagovgr θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορούνται σε καθημερινή βάση κάθε τι που αφορά τους σχεδιασμούς την πραγματική δράση και τη λειτουργία του ΕΦΚΑ των οργάνων και των υπηρεσιών του και βεβαίως να ενημερώνονται έγκαιρα για οτιδήποτε έχει σχέση.

Στον πίνακα εμφανίζονται οι βεβαιωμένες οφειλές με τα αναλογούντα πρόσθετα τέλη μέχρι την τρέχουσα ημερομηνία έκδοσής του ανεξάρτητα εάν έχουν. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν από αυτή την ημερομηνία οι οποίοι. Από 112017 λειτουργεί ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΕΦΚΑ efkagovgr.

ΕΦΚΑ - Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες. Στόχος σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Διευκρινίσεις για τη συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων.

Ένδειξη εκκαθάρισης αν είναι τσεκαρισμένη η μηνιαία εισφορά έχει ενταχθεί στην εκκαθάριση. A- A A Υπογράμμιση υπερσυνδέσμων. Τι είναι ο ΕΦΚΑ.

Καλώς Ήλθατε στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Εισοδος Αναρτήσεις για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες. Και πρώτα απ όλα τι είναι και τι θέλει ο ΕΦΚΑ. Με το άρθρο 51 του νόμου 43872016 δημιουργήθηκε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης που σε συντομία λέγεται ΕΦΚΑ efkagovgr το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και.

Ένδειξη εξόφλησης αν είναι τσεκαρισμένη η μηνιαία εισφορά έχει εξοφληθεί πλήρως. Είναι ο ίδιος όπως ήταν και τα ταμεία που ενώθηκαν σε αυτόν ο ασφαλιστικός φορέας το όργανο της διοίκησης η δημόσια υπηρεσία το νέο οργανωτικό μοντέλο για την εφαρμογή στην πράξη και την υλοποίηση στην πραγματική ζωή των. Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ ή άλλο επίσημο έγγραφο ΑΜΚΑ Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης Αποδεικτικό διαμονής με σημερινή διε.

Ο ΕΦΚΑ αποτελεί μετεξέλιξη του ΙΚΑ και σε αυτόν εντάσσονται αυτοδίκαια οι υφιστάμενοι φορείς κύριας κοινωνικής ασφάλισης ενώ ο ΕΦΚΑ καθίσταται καθολικός διάδοχος αυτών. 52019 εγκύκλιος ΕΦΚΑ περί εξαίρεσης της υγειονομικής περίθαλψης. Τι είναι ο ΕΦΚΑ.

9 Τι ισχύει σε περιπτώσεις παράλληλης ασφάλισης για υγειονομική περίθαλψη σε φορέα εκτός ΕΦΚΑ. Το νέο Υπερταμείο θα. Και πρώτα απ όλα τι είναι και τι θέλει ο ΕΦΚΑ Είναι ο ίδιος όπως ήταν και τα ταμεία που ενώθηκαν σε αυτόν ο ασφαλιστικός φορέας το όργανο της διοίκησης η δημόσια υπηρεσία το νέο οργανωτικό μοντέλο για την εφαρμογή στην πράξη και την υλοποίηση στην πραγματική ζωή των.

Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης η οποία διατίθεται για Μισθωτούς Ασφαλισμένους υποστηρίζεται η δυνατότητα άντλησης των ατομικών στοιχείων ασφάλισης από 112002 απ ευθείας από τους ίδιους ασφαλισμένους μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΕΦΚΑ. Έχουν εφαρμογή οι ρυθμίσεις της παρ8 του άρθρου 36 του ν438716 σχετ. Ο ΕΦΚΑ είναι ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης που τέθηκε σε εφαρμογή την 112017.

Επαναληπτική Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων προϋπολογισθείσας δαπάνης 13334000 πλέον ΦΠΑ 16529560 συμπνου ΦΠΑ 24 για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών των κτηρίων που στεγάζουν δομές του e-ΕΦΚΑ. ΕΦΚΑ Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ενοποιώντας όλα τα μέχρι τώρα διαιρεμένα ασφαλιστικά ταμεία.


E Efka Oi Epta Hlektronikes Yphresies Gia Ofeiletes Cnn Gr


Efka Me Tria Opla Sth Maxh Gia Tis Ekkremeis Synta3eis


Efka Paratash Ths Plhrwmhs Dosewn Apo Ry8miseis Asfalistikwn Eisforwn Insider


Eniaios Foreas Koinwnikhs Asfalishs Efka Ma8ete Ti Allazei Gia Asfalismenoys Kai Synta3ioyxoys Xrhstikes Plhrofories


E Efka Pshfiakes Pleon Oles Oi Diadikasies Apografhs Metabolhs Kai Lh3hs


Pws 8a Breite Tis Eisfores Ston Efka Kai Poy 8a Plhrwsete Newsbeast


O Xarths Ths Meiwshs Twn Eisforwn Kata 3 Posostiaies Monades Apo 1 1 2021


Pws Ginetai H E3yphrethsh Twn Asfalismenwn Ston E Efka


E Efka Pshfiakh Aponomh Synta3hs Atlas Youtube


Anadromika Synta3ioyxwn Anakoinwse O Efka To Xronodiagramma Twn Plhrwmwn Kai Twn Ay3hsewn Hmerhsia


Anakoinwsh E Efka


Ekka8arish Asfalistikwn Eisforwn Ti Dieykrinizei O E Efka


Efka Asfalistikes Eisfores Online Deite Poso Kai Kwdiko Plhrwmhs


Efka Poy Kai Pws 8a Breite Online Tis Asfalistikes Eisfores Eidhseis


Efka Pws Ginetai H Apografh Asfalismenoy Xrhstikes Plhrofories


Efka Poy Kai Pws 8a Breite Online Tis Asfalistikes Eisfores Eidhseis


E Efka Oi Epta Hlektronikes Yphresies Gia Toys Ofeiletes Cnn Gr


H Asfalish Ston E Efka Odhgos Asfalishs Kai Paroxwn Andreas P Koytsolampros Skroutz Gr


H Asfalish Ston E Efka Nomikh Biblio8hkh

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "εφκα τι ειναι"

Post a Comment